Corona-update: impact showroom, bestellingen, toekomst. – FSMBIKES.com
FREE WORLDWIDE SHIPPING ON ORDERS OVER €300!

Corona-update: impact showroom, bestellingen, toekomst.

Beste klant,

Net zoals elke andere handelaar worden we getroffen door het virus en alles wat het met zich meebrengt. Onze showroom is dezer dagen gesloten op de gewoonlijke uren. Voor dringende herstellingen kan u echter wel bij ons terecht. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Op moment van schrijven is het nog onzeker wanneer en hoe we als winkel opnieuw klanten mogen verwelkomen in onze showroom. 
Zowel op als naast de fiets is veiligheid iets wat we hoog in het vaandel dragen. 
We zullen hoe dan ook aangepaste maatregelen treffen zodat we u in de beste omstandigheden opnieuw kunnen ontvangen. 

Webshop en bestellingen

Gelukkig is onze online showroom 24/7 geopend voor u. We wensen dan ook iedereen te bedanken die de weg naar onze webshop heeft gevonden, voor bestellingen klein en groot, die jullie normaal in de winkel komen halen.

We doen er alles aan om deze zo snel mogelijk op hun bestemming te krijgen, al kan het hier en daar wel gebeuren dat de koerierdiensten er langer over doen dan gewoonlijk. Ook hiervoor wensen we jullie bij voorbaat te bedanken voor jullie geduld mocht dit het geval zijn.

Wat brengt de toekomst?

De vrijgekomen tijd heeft ons de gelegenheid gegeven te bezinnen over een aantal zaken, maar vooral ook geïnspireerd.
Bovendien hebben we meer tijd kunnen investeren in het verder ontwikkelen van een aantal (nieuwe) producten. Hierover komen jullie later meer te weten...

In de tussentijd kunnen we alleen maar zeggen: #stayhealthy #staysafe en hopelijk kunnen we jullie binnenkort opnieuw ontvangen in onze showroom.

Met warme groet

Francois, Sandra en Mauro